Waarom Spotstreaming?

shoutcast goedkoopKwaliteit, een ongekend lage prijs,
persoonlijk contact & ondersteuning.

Spotstream maakt al jaren waar wat we zeggen, afspraak is bij ons afspraak!

Wij hebben ons gespecialiseerd in het streamen, hosten van websites en het shoutcast streamen van internet radio. Daarnaast werken we samen met bedrijven die hun sporen verdiend hebben in het maken van websites en het optimaliseren voor zoekmachines (seo) en mobiele apparaten.

Onderschat het niet, 50% van de bezoekers bezoekt uw website met een mobiel device, de meeste websites zullen zeer slecht zichtbaar zijn, wederom een kans voor u!

Uw eigen website
Uw eigen domeinnaam registreren, uw website bij ons onderbrengen of uw website compleet ontwikkelen en optimaliseren voor Google? U bent bij ons op het juiste adres. Alles vertrouwd, goedkoop en goed geregeld onder één dak.

Wij maken gebruik van West Europese servers en West Europese data, daarmee zorgen wij voor een goede en vertrouwde kwaliteit en dat voor een superlagen prijs. Een website hosten kan al voor € 10,00 per jaar.

U hoeft natuurlijk niet een totaalpakket af te nemen, U kunt onze diensten ook afzonderlijk afnemen afhankelijk van uw wensen.

shoutcast goedkoopUw eigen radio station
Uw eigen internet radiostation is bij ons al mogelijk vanaf € 5.00 zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwachte data rekeningen achteraf.

Standaard betekent bij ons veel gratis extra’s, zo heeft het instappakket al ruimte voor 35 luisteraars op een maximale bitrate van 192/kbits.

De autoDJ heeft ruimte voor 10 Gig aan muziek en kan maanden draaien zonder dat u er omkijken naar heeft.

Alle prijzen zijn incl. BTW